Накладки За Седалката На Тоалетната На Мат За Капак Тоалетна Моющийся Сгъсти Топло Калъф За Възглавници За Баня Капак На Тоалетната Чиния Възглавница За Тоалетна

0 Класиране
9.38лв. 18.74лв.

Изберете цвят:

Брой:

Размер:

  • S
  • M
  • L
  • XL

С помощта на нашата възглавници-своята практика за покриване на тоалетна, можете да превърнете вашата баня в привлекателно място.Проектиран, за да осигури като детско забавление, така и спокойствие.Облегалка изработени от здрава кожа за по-дълга употреба.Просто благодарение на инсталирането можете без проблеми да го използвате в продължение на дълго време.

Спецификация:

Име: Мека подплата на седалката на тоалетната чиния

Материал: плюш, кожа

Цвят: сив, син

Размер: около 43x37x1,5 см / 16.93x14.57x0.59 см

Тегло: 85 грама

Опаковъчен лист:

1 * Мека подплата за седалката на тоалетната чиния

Прочетете повече за продукта

1. Сложна работа: Благодарение на дизайна под формата на мультяшного заек, тази плюшен тампон за седалки на тоалетни ще даде на вашата баня малко причудливого забавление.Освен това, в нея е топло и уютно, особено в студено време.За вас и вашето семейство това работи перфектно.

2. Готов за използване: Подобрете впечатлението от банята с помощта на нашата мека подплата на седалката на тоалетната чиния!Иновативен дизайн дава възможност за лесно повдигане на капака, без да се ръцете, като допринася за хигиена и състояние на ума спокойствие.Монтаж и демонтаж също не отнема много време, като практичност и удобство.

3. Лесно се поддържат чисти, благодарение на водонепроницаемому и лесно се грижи дизайн на мека подплата за тоалетна ще изглежда съвсем нова.Кажете сбогом на петна от вода и мръсотия, можете просто леко разтривайте я с влажна кърпа.Кожена облегалка също осигурява лесна поддръжка, което прави почистването по-лесно.

4. Предназначени за повторна употреба: ограничаване на количеството отпадъци и се насладете на идеален комфорт, благодарение на нашите многократно и здрава накладке за седалката на тоалетната чиния.Изработена така, че да издържат на многократни се измие, тя не избледняват и не се износват лесно, докато спестяване на пари в дългосрочен план.

5. Удобна настройка: кажете сбогом със сложни настройки и лесно инсталиране на нашата мека накладку за седалката на тоалетната чиния, като я конструкция за лепене.Идеален за повечето тоалетни чинии, осигурява плътна и стабилна кацане без никаква разболтанности или подхлъзване.

sku: w126378

Материал Пластмаса
Характеристика Екологично чисти
Номер на модела калъфи за възглавници тоалетна
Произход Континентален Китай
Стил от две части
За еднократна употреба No
Тип Палто-калъф за тоалетна

Въпроси и отговори клиенти

Оставете коментар

Можете също така да угоди на…